Foto / Wideo

A fényképezés és a videofelvételek szerelmesei is találnak maguknak valót nagykereskedelmi kínálatunkban. A Fotó / videó kategóriában számos olyan eszköz és kiegészítő található, amelyek nagyban megkönnyítik a kiváló felvételek készítését.

Árulunk például sportkamerákat és 360 fokos kamerákat – segítségükkel bárki megörökítheti a tökéletes felvételt. Emellett nyakkendőmikrofonokat, videokameramikrofonokat, asztali mikrofonokat és vezeték nélküli mikrofonokat is kínálunk, amelyek a körülményektől függetlenül kiváló minőségű hangot biztosítanak. A kiválasztott eszközök tárolását és szállítását megkönnyítik a kameratáskák és hátizsákok, a 4K videorögzítőkkel pedig jobban vigyázhat a biztonságára vezetés közben. Különböző kapacitású memóriakártyákat, szelfibotokat, szűrőket és egyéb kiegészítőket is importálunk és forgalmazunk.

A fotóhátterek, a fotóstúdió és a forgó állványok jól fognak működni a professzionális használatban. Kínálunk kardántengelyeket is fényképezőgépekhez vagy okostelefonokhoz. Érdekes lehetőség a tartozékkészletek, amelyek különböző típusú tartószerkezeteket tartalmaznak. Az iPhone-felhasználókat érdekelni fogják a LiteChaser termékei, például a szűrők, a Bluetooth zár vagy az objektívek – ezekkel még jobb felvételeket készíthet a telefonjával. Sőt, a nagykereskedelemben professzionális kamerák és stabilizátorok is kaphatók, amelyek még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelelnek.

DJI

A drónok lehetővé teszik, hogy a világot teljesen más szemszögből lássa, és lélegzetelállító felvételeket készítsen.

Insta360

A küldetésünk? Segíteni az embereknek, hogy megörökítsék és megosszák az életüket. Hogyan érjük el ezt? Azzal, hogy olyan innovatív, kreatív eszközöket hozunk létre, amelyekhez senki más nem elég őrült ahhoz, hogy elkészítse őket.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó fotó/videó nagykereskedelmi ajánlatot keres?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformján, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.