Széles termékkínálat

Fedezze fel márkáinkat a különböző termékkategóriákban és legyen üzleti partnerünk! Kínálatunkban közel 200 márka, több mint egy tucat termékkategória és több mint 13.000 termék található, melyeket folyamatosan bővítünk és vonzó együttműködési feltételeket kínálunk a nagykereskedelmi ügyfeleknek.

Alapvető értékünk, hogy a legmagasabb színvonalú partnerséget nyújtjuk! Erőforrásainkba folyamatosan beruházunk, legyen szó logisztikáról, alkalmazottakról, marketingről, szervizről, raktárról vagy bármi más egyébről. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsuk a magas szintű márkaismertséget és az ügyfelek bevonását.

A személyre szabott megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy a márkákban rejlő teljes potenciált kiaknázzuk.

Termékkategóriák

A háztartási kisgépek kategóriába tartozó készülékek minden háztartásba jól jönnek! A vezeték nélküli porszívók és a robotporszívók segítenek a felhasználóknak rendet tartani a házban, míg a turmixgépek, elektromos vízforralók és fritőzök jól jönnek a konyhában. Emellett légtisztítókat, párásítókat, valamint ventilátorokat és fűtőtesteket is kínálunk.

Az INNPRO-nál okostelefonokhoz és tabletekhez kapható GSM kiegészítők találhatóak, amelyekkel nem csak bővíteni lehet az eszközök képességeit, hanem meg is védik őket a károsodástól. A kínálatban találhatóak például üvegfóliák, tokok, powerbankek, kábelek, töltők, adapterek, szelfibotok, autós adó-vevők és telefontartók is.

Az informatikai kiegészítők segítenek a felhasználóknak rugalmasabbá és funkcionálisabbá tenni munkájukat. Az olyan termékek, mint a dokkolóállomások, adapterek, hubok, webkamerák, egerek, billentyűzetek, hordozható monitorok, lemezburkolatok vagy állványok, bárki otthonában vagy egy irodában is jól működnek.

Az audio kategóriába tartoznak például a fejhallgatók és a hangszórók is. Termékeink magas minőségénék köszönhetően minden felhasználó igényeinek megfelelnek! A kínálatunkban mikrofonok is szerepelnek, amelyek hasznosak lesznek podcastok vagy interjúk készítésekor. Emellett még hangkábeleket is forgalmazunk.

A kínálatunkban az “iroda” kategóriában található termékek minden vállalatnál hasznosnak bizonyulnak: javítják a munkát és megkönnyítik a napi feladatok elvégzését! Található nálunk kötőgép, címkenyomtató, vonalkódolvasó, laminálógép és iratmegsemmisítő is, amely megkönnyíti a felesleges dokumentumok megsemmisítését.

Egészség és szépség kategóriában is széles termékkínálattal rendelkezünk, ezeknek a eszközöknek a segítségével pedig mindenki jobban vigyázhat egészségére és megjelenésére. Kínálunk például szájhigiéniai termékeket (szónikus fogkefe, irrogátor), emellett borotvákat, trimmelőket, szőrtelenítőket, hajszárítókat, hajsütővasakat és masszírozókat is.

A Fotó / videó kategóriában olyan eszközök és tartozékok találhatóak, amelyekkel kiváló minőségű fényképek és videók készíthetőek. A kínálatban sportkamerák, stabilizátorok, árnyékmentes sátrak, állványok, tartók és memóriakártyák is találhatóak, emellett pedig fotós hátizsákokat és videófelvevőket is forgalmazunk.

A Gaming kategória termékei minden játékrajongónak jól fognak jönni. Ide tartoznak például az egerek, billentyűzetek, egérpadok, kormánykerekek, hűtőpárnák és a fejhallgatók is. Kínálatunkban megtalálhatók még a számítógépek építéséhez szükséges termékek is, beleértve a tokokat, hűtőket és tápegységeket is. Emellett gamer székek is vásárolhatók.

Ebben a kategóriában olyan termékek találhatóak, melyek otthon, a munkahelyen vagy akár utazás közben is hasznosak lehetnek. Nagykereskedelmi kínálatunkban például kerékpáros és autós kiegészítők, zseblámpák, okosórák, erőművek és napelem panelek is találhatók.

Az INNPRO által kínált szerszámok alkalmasak bármilyen felújítási munkához, kisebb javításokhoz, de egy építkezésen is hasznosak lesznek. A kínálatban találhatóak villáskulcsok, kalapácsok, mérőszalagok, fűrészek, távolságmérők, csavarhúzók, fúrók, fogók és szegecsek is. Emellett aggregátorokat és szerszámkészleteket is forgalmazunk.

Az okoseszközök segítségével bárki kialakíthatja saját okosotthonát, és automatizálhatja a kiválasztott berendezések működését! Kínálatunkban megtalálhatóak például világítóberendezések, kisállatbarát eszközök, konnektorok, kapcsolók, valamint IP kamerákat, érzékelőket és riasztórendszereket is kínálunk.

VÁLJON ÜZLETI PARTNERRÉ

Regisztráljon a B2B platformon

Regisztráljon a B2B platformon, és szerezzen hozzáférést a jól ismert márkák (EcoFlow, Dreame, Baseus, Insta360, Yeelight és sok más) több ezer termékének nagykereskedelmi ajánlataihoz.