Széles forgalmazási kínálat

Fedezze fel márkáinkat az új technológiai ágazatban, és legyen üzleti partnerünk. Több mint száz márka, több mint egy tucat termékkategória és több ezer termék – folyamatosan bővítjük kínálatunkat, és vonzó együttműködési feltételeket kínálunk a nagykereskedelmi ügyfeleknek.

Alapvető értékünk a legmagasabb színvonalú partnerség – minden szempontból. Folyamatosan beruházunk erőforrásainkba minden szinten – logisztika, alkalmazottak, marketing, szerviz, raktár és mások. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsuk a magas szintű márkaismertséget és az ügyfelek bevonását.

A személyre szabott megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy minden egyes márkában rejlő teljes potenciált kiaknázzuk.

Termékkategóriák

A háztartási kisgépek kategóriába tartozó készülékek minden háztartásban megtalálják a számításukat. A vezeték nélküli porszívók és a takarítórobotok segítenek a felhasználóknak rendet tartani a házban, míg a turmixgépek, elektromos vízforralók és fritőzök jól jönnek a konyhában. Légtisztítókat és párásítókat, valamint ventilátorokat és fűtőtesteket is kínálunk.

Az INNPRO nagykereskedelemben kapható GSM-kiegészítőkkel bővíthetők az olyan készülékek, mint az okostelefonok és a táblagépek képességei, valamint megvédhetik azokat a károsodástól. Az értékesítésben megtalálhatóak például edzett üvegek, tokok, powerbanks, kábelek, töltők, adapterek, szelfibotok, autós adó-vevők és tartók.

Az informatikai kiegészítők segítenek a felhasználóknak rugalmasabbá és funkcionálisabbá tenni számítógépes munkájukat. Az olyan termékek, mint a dokkolóállomások, adapterek, hubok, webkamerák, hálózati csíkok, egerek, billentyűzetek, hordozható monitorok, lemezburkolatok vagy állványok bármelyik otthonban vagy irodában jól működnek.

Az audio kategóriába tartoznak például a fejhallgatók és a hangszórók. Termékeink magas minősége lehetővé teszi a legigényesebb felhasználók elvárásainak teljesítését is. A kínálatban mikrofonok is szerepelnek, amelyek hasznosak lesznek podcastok vagy interjúk rögzítésekor. Hangkábeleket is forgalmazunk.

A kínálatunkban az Iroda kategóriában található termékek minden vállalatnál hasznosnak bizonyulnak – javítják a munkát és megkönnyítik a napi feladatok elvégzését. Árulunk például kötőgépeket, címkenyomtatókat, vonalkódolvasókat és laminálógépeket. Kínálatunkban megtalálhatóak az iratmegsemmisítők is, amelyek megkönnyítik a felesleges dokumentumok megsemmisítését.

Drónokat is forgalmazunk, amelyekkel bárki bepillantást nyerhet a világba madártávlatból, és fontos pillanatokat örökíthet meg szokatlan perspektívából. Az eladásra kínált drónok között vannak szabadidős, félprofi, professzionális és ipari drónok. Versenydrónokat, alkatrészeket és tartozékokat is kínálunk.

A Fotó / videó kategória olyan eszközöket és tartozékokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a kiváló minőségű fényképek és videók készítését. A kínálatban megtalálhatóak például a sportkamerák, kardánok és stabilizátorok, árnyékmentes sátrak, állványok, tartók és memóriakártyák. Emellett fotós hátizsákokat és videófelvevőket is forgalmazunk.

A Gaming kategória eszközei minden játékrajongónak jól jönnek. Ezek közé tartoznak például egerek, billentyűzetek, padok, kormánykerekek, hűtőpárnák és fejhallgatók. Kínálatunkban megtalálhatók a számítógépek építéséhez szükséges termékek is – beleértve a tokokat, hűtőket és tápegységeket. Játékos székek is megvásárolhatók.

Az Életmód és kültér kategória termékei számos felhasználási lehetőséget találnak a mindennapi életben. Otthon és a munkahelyen vagy utazás közben egyaránt hasznosak lesznek. Nagykereskedelmi kínálatunkban például kerékpáros és autós kiegészítők, zseblámpák, okosórák, erőművek és fotovoltaikus panelek találhatók.

Az INNPRO által kínált szerszámok alkalmasak felújítási munkákhoz vagy kisebb javításokhoz. Az építkezéseken is hasznosak lesznek. Ide tartoznak például a villáskulcsok, kalapácsok, mérőszalagok, fűrészek, távolságmérő, csavarhúzók, fúrók, fogók és szegecsek. Emellett aggregátorokat és szerszámkészleteket is forgalmazunk.

A nagykereskedelemben kapható Smart Home termékek segítségével bárki kialakíthatja saját okos otthonát, és automatizálhatja a kiválasztott berendezések működését. Kínálatunkban megtalálhatóak például világítóberendezések, kisállatbarát eszközök, konnektorok és kapcsolók. Emellett IP kamerákat, érzékelőket és riasztórendszereket is kínálunk.

A megvásárolható eszközök széles választéka is elérhető, amelyek segítségével mindenki jobban vigyázhat egészségére és megjelenésére. Kínálunk például szájhigiéniai termékeket, többek között szonikus fogkeféket és irrigátorokat. Emellett borotvákat, trimmelőket, szőrtelenítőket, hajszárítókat, hajsütővasakat, hajegyenesítőket és masszírozókat is forgalmazunk.

VÁLJON ÜZLETI PARTNERRÉ
Regisztráljon a B2B platformon

Regisztráljon a B2B platformon, és szerezzen hozzáférést a jól ismert márkák (DJI, EcoFlow, Dreame, Baseus, Insta360, Yeelight és sok más) több ezer termékének nagykereskedelmi ajánlataihoz.