B2B együttműködés

Legyen a partnerünk!
Együttműködési stratégiánk egyik sarokköve, hogy a közös munka mindig mindkét fél számára előnyös. Fő erősségünk a partnereinkben rejlik. Az ő sikerük a legfontosabb számunkra, hiszen csak együtt fejlődhetünk. Az INNPRO partnerprogramja nemcsak egyszeri megállapodás, hanem hosszútávú együttműködés.
Termékek széles választéka

Partnereink az INNPRO kínálatában több, mint 5000 termék közül válogathatnak több, mint egy tucat termékkategóriában. Kínálatunk folyamatosan bővül és portfóliónkban jelenleg is egyaránt megtalálhatóak a már bizonyított piacvezető márkák és az új, dinamikusan fejlődő piaci szereplők is

B2B platform

A folyamatos és hatékony információáramlás kulcsfontosságú eleme az együttműködésnek. A B2B platform lehetővé teszi, hogy partnereink könnyedén hozzájussanak minden szükséges információhoz és a felület felgyorsítja a rendelési folyamatot.

Vonzó üzleti feltételek

Az INNPRO kínálat több mint 5000 terméket tartalmaz több mint egy tucat termékkategóriából, és folyamatosan bővül. Portfóliónkban olyan márkák találhatók, amelyek vezető szerepet töltenek be saját iparágukban, valamint olyan új belépők, amelyek nagyszerű növekedési kilátásokkal rendelkeznek a piacon.

Rugalmas fizetés

A dinamikus növekedés és a gyors ügyintézés kulcsa, hogy hitelkeretet biztosítunk a vállalkozások számára. B2B platformunkon az együttműködés megkezdésétől automatikusan hitelkeret áll partnereink rendelkezésére., amely keretet idővel akár tovább is növelhetik. Mivel a partnereink igényei különbözőek, az együttműködési szerződés megkötésekor rugalmas fizetési
határidőt kínálunk.

Gyors rendelésfeldolgozás

Kiemelkedően fejlett logisztikai rendszerünknek és modern raktárainknak köszönhetően partnereink platformunkon gyorsan, kényelmes és biztonságos adhatják le rendelésüket. A rendelések 98%-át még aznap feldolgozzuk, a kiszálltásra pedig már másnap sor kerül.

Marketing támogatás

A tipikus kereskedelmi tevékenységek mellett a legtöbb márkánk esetében további marketingtevékenységeket kínálunk gyártóinknak és partnereinknek.

Partnerségi együttműködés

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az értékesítés előkészítéstől az értékesítés utókövetésig. Ügyfélmenedszereink felelnek a folyamatos kapcsolattartásért, hiszen a hatékony kommunikáció elengedhetetlen része a hosszútávú együttműködésnek

Páratlan szaktudás

Értékesítőink az adott iparág márkáinak szakértői. Ők gondoskodnak arról, hogy a kínálat vonzó legyen az árak, a piaci igények, a választék és készletszint szempontjából is.

Legyél te is a partnerünk!
Regisztrálj a B2B platformon

A B2B platformon történő regisztráció után minden partnerünk prémium márkák (DJI, EcoFlow, Dreame, Baseus, Insta360, Yeelight és sok más) több ezer terméke közül válogathat a piacinál is jutányosabb nagykereskedelmi árakon.