B2B együttműködés

Legyen a partnerünk!

Együttműködési stratégiánk egyik sarokköve, hogy a közös munka mindig mindkét fél számára előnyös legyen. Fő erősségünk a partnereinkben rejlik: az ő sikerük a legfontosabb számunkra, hiszen csak együtt fejlődhetünk. Az INNPRO partnerprogramja nem csak egyszeri megállapodás, hanem hosszútávú együttműködés is.

Termékek széles választékad

Partnereink az INNPRO kínálatában jelenleg 13.000 termék közül  válogathatnak több, mint egy tucat termékkategóriában. Kínálatunk folyamatosan bővül, portfóliónkban pedig jelenleg is megtalálhatóak a már bizonyított piacvezető márkák és az új, dinamikusan fejlődő piaci szereplők is.

B2B platform

A folyamatos és hatékony információáramlás kulcsfontosságú eleme az együttműködésnek. A B2B platform lehetővé teszi, hogy partnereink könnyedén hozzájussanak minden szükséges információhoz, valamint felgyorsítja a rendelési folyamatot is.

Vonzó üzleti feltételek

Az INNPRO kínálata 13.000 terméket tartalmaz több, mint egy tucat termékkategóriából, amely folyamatosan bővül. Portfóliónkban olyan márkák találhatóak, amelyek vezető szerepet töltenek be saját iparágukban, valamint olyan új belépők, amelyek nagyszerű növekedési kilátásokkal rendelkeznek a piacon

Rugalmas fizetés

A dinamikus növekedés és a gyors ügyintézés érdekében hitelkeretet biztosítunk partnereink számára. Az együttműködés megkezdésétől automatikus hitelkeret áll partnereink rendelkezésére a B2B platformon, amely keret idővel akár tovább is növelhető. Mivel a partnereink igényei különbözőek, az együttműködési szerződés megkötésekor rugalmas fizetési határidőt kínálunk.

Gyors rendelésfeldolgozás

Kiemelkedően fejlett logisztikai rendszerünknek és modern raktárainknak köszönhetően partnereink gyorsan, kényelmesen és biztonságosan adhatják le rendelésüket. A rendelések 98%-át még aznap feldolgozzuk, a kiszállításra pedig már másnap sor kerül.

Marketing támogatás

A tipikus kereskedelmi tevékenységek mellett a legtöbb márkánk esetében további marketingtevékenységeket kínálunk gyártóinknak és partnereinknek.

Partnerségi együttműködés

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az értékesítés előkészítésétől kezdve az értékesítés utókövetéséig. Ügyfélmenedzsereink felelnek a folyamatos kapcsolattartásért, hiszen a hatékony kommunikáció elengedhetetlen része a hosszútávú együttműködésnek!

Páratlan szaktudás

Értékesítőink az adott iparág márkáinak szakértői. Ők gondoskodnak arról, hogy a kínálat vonzó legyen az árak, a piaci igények, a választék és a készletszint szempontjából is.

Legyen Ön is a partnerünk!

Regisztráljon a B2B platformon

A B2B platformon történő regisztráció után minden partnerünk prémium márkák (EcoFlow, Dreame, Baseus, Insta360, Yeelight és sok más) több ezer terméke közül válogathat a piacinál is jutányosabb nagykereskedelmi árakon.