Career in INNPRO

INNPRO fotók, DJI és egy nő portréja

Karrier

Tegye meg az első lépést, töltse ki az alábbi űrlapot és jelentkezzen még ma!

Miért éri meg?

Együtt fejlődünk

Gyorsan növekvő vállalat vagyunk, így csapatok folyamatos létrehozásával és bővítésével új szervezeti struktúrák jönnek létre, és ezzel együtt olyan lehetőségek is, amelyek fejlődést jelenthetnek a jelenlegi és jövőbeli alkalmazottak számára.

Folyamatosan bővülünk

Dolgozóink száma 2023 végén több mint 350 volt a lengyelországi és külföldi kirendeltségekkel együtt. A 2024-es évben ez a szám meghaladta a 400 főt, és csapataink továbbra is bővülnek. Statisztikailag az alkalmazottak 91%-a marad nálunk a munkaszerződés megkötését követően.

Karrierje minden szakaszában

Ambiciózus és elkötelezett egyéneket keresünk, legyenek azok nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek vagy éppen most lépnek be a szakmai pályára. Bár a tapasztalatot és a meglévő készségeket szívesen fogadjuk, tudjuk, hogy ezek idővel jönnek. Függetlenül attól, hogy karrierje melyik szakaszában van, tőlünk megkapja a szükséges támogatást és a fejlődési lehetőséget.

Rugalmas szerződési
formák

Integrációs
események

Felszerelt
munkaállomás

Munkavállalói
kedvezmény

A képzés
finanszírozása

Rugalmas szerződési
formák

Felszerelt
munkaállomás

Integrációs
események

Munkavállalói
kedvezmény

A képzés
finanszírozása

Olvassa el történeteinket

Aneta Majdzińska,
Aneta Majdzińska,Senior accounting and finance specialist
Tovább olvasom
A középiskola elvégzése óta a pályafutásom a könyveléshez kötődik. Több helyen is dolgoztam, míg végül 2022 márciusában az INNPRO-nál kötöttem ki. Egyszerű feladatokkal kezdtem a könyvelésben, és fokozatosan egyre nagyobb felelősséget vállaltam. Kevesebb mint kilenc hónap után először előléptettek, majd másfél év múlva ismét elismerték elkötelezettségemet, és vezető könyvelési és pénzügyi szakember lettem.

Jelenleg három könyvelési alosztály munkáját felügyelem, és a vállalat folyamatos növekedésével új kihívásokkal találkozom, amelyek lehetővé teszik számomra, hogy folyamatosan fejlődjek és értékes tapasztalatokat szerezzek azon a területen, ahol mindig is szerettem volna dolgozni.
Kamil Mohn,
Kamil Mohn,Warehouse Manager Assistant
Tovább olvasom
2021 szeptembere óta dolgozom a gliwicai raktárban. A vállalat gyors növekedése megerősített abban a meggyőződésemben, hogy ez az a hely, ahol ki lehet bontogatni a szárnyakat. Az a véleményem, hogy minél többet adsz magadból, annál többet kapsz. A kemény munkámat és elkötelezettségemet észrevették. Kezdetben én voltam a felelős a kirendeltségünk ellátása a megrendelések feldolgozásához szükséges működési anyagokkal. Most a raktárvezető-helyettesi pozíciót töltöm be, és egy folyamatosan növekvő csapatot irányítok.

A vállalat fejlődési lehetőségeket biztosít számomra, és támogat abban, hogy a munkán kívül is megvalósítsam magam. Ez megerősít abban a meggyőződésemben, hogy jó döntést hoztam, amikor az INNPRO-t választottam.
Sabina Kufka,
Sabina Kufka,Order fulfilment specialist
Tovább olvasom
Több mint 3 éve dolgozom az INNPRO-nál. Kalandom egy rendelésfeldolgozói pozícióval kezdődött. Amikor a vállalatnál kezdtem dolgozni, nem volt tapasztalatom hasonló pozícióban, de a vállalat által biztosított képzési anyagoknak, nagyszerű embereknek és fejlődési lehetőségeknek köszönhetően sikerült értékes munkatapasztalatot szereznem és karrierem következő szintjére lépnem.

A vállalat lehetőséget ad arra, hogy megosszam az ötleteimet és olyan fejlesztéseket hajtsak végre, amelyek lehetővé teszik az osztály hatékonyabb működését.
Artur Ratajczak,
Artur Ratajczak,Warehouse specialist
Tovább olvasom
2022 áprilisában kezdtem el dolgozni az INNPRO-nál raktárosként. Már a kezdetektől fogva elszántságot mutattam az új feladatok elsajátításában. Néhány hónappal később, elkötelezettségemnek és önállóságomnak köszönhetően junior raktári szakemberré léptettek elő. A következő hónapokban képzésben részesültem, hogy megismerjem a kiskereskedelmi szállítási részleget, a raklaprendelési részleget és a raktárlogisztikát.

Jelenleg raktári szakemberként dolgozom. Az INNPRO-nál végzett munkámnak köszönhetően képessé váltam egy csapat irányítására és jó döntések meghozatalára.
Julia Wójtowicz,
Julia Wójtowicz,Product Manager
Tovább olvasom
2021 novembere óta dolgozom az INNPRO-nál. Munkámat termékmenedzser-asszisztensi pozícióból kezdtem, mivel nem volt korábbi tapasztalatom hasonló pozícióban. Elkötelezettségemnek és fejlődési lehetőségeimnek köszönhetően nagyon gyorsan előléptettek Junior termékmenedzser pozícióba. Jelenleg termékmenedzserként dolgozom.

Az INNPRO-nál végzett munka lehetővé teszi számomra, hogy folyamatosan fejlesszem értékesítési képességeimet és szélesítsem látókörömet a vásárokra való utazások és a gyártókkal való találkozók révén, amelyeken részt veszek.
Magdalena Bennek,
Magdalena Bennek,Team Leader, Brand Manager
Tovább olvasom
A nevem Magda, nappal Brand Manager és csapatvezető vagyok az INNPRO-nál. Több mint 8 éve foglalkozom online marketinggel. 2022 februárjában csatlakoztam az INNPRO-hoz, és néhány hónapig marketingkommunikációs szakemberként és TL-helyettesként hajtottam végre feladataimat, megismerve a márkákat és a cég működését. Sikeresen előléptettek Brand Managerré, és elkezdtem egy több fős csapat vezetését. Jelenleg folyamatosan bővítem a csapatomat, folyamatosan bővítem a csapatot, és több mint 30 márka marketingtevékenységét felügyelem.

Az INNPRO-nál végzett munka lehetőséget ad arra, hogy fejlődjek és tapasztalatot szerezzek a marketing különböző területein, érdekes projekteket és kampányokat vezessek.
Wojciech Kłaput,
Wojciech Kłaput, Senior Product Manager, Team Leader
Tovább olvasom
Amióta az eszemet tudom, a kereskedelem jelen van az életemben. Már tizenéves koromban is segítettem a családi vállalkozás vezetésében. Így nem meglepő, hogy szakmai karrierem is ebbe az irányba vezetett. Az INNPRO-hoz 2021-ben csatlakoztam, és jelenleg az értékesítési részleg egyik csoportvezetője vagyok. A munkáltatóváltás oka a stagnálás és a kihívások hiánya volt a nagy e-kereskedelmi vállalatnál, ahol 8 évig dolgoztam. A munka lényegében magától talált rám, és közel két éve fejlődöm a rybniki székhelyű vállalat struktúráin belül.

Az, ami a leginkább lendületben tart a munkában és áramlatba hoz, az a folyamatos fejlődés, a kihívások és a kínai gyártókkal való rendkívül érdekes kapcsolattartás.
Magdalena Kaczmarczyk,
Magdalena Kaczmarczyk,Team Leader
Tovább olvasom
2020 óta dolgozom az INNPRO-nál, korábban Wroclawban dolgoztam vezetői pozícióban, de úgy döntöttem, hogy visszatérek szülővárosomba. Az INNPRO-nál való munkavégzés megkövetelte az újjáépítést, a karrieremet a nulláról kezdtem építeni, egy junior pozícióból kiindulva. A gyors növekedés lehetősége és a látható potenciál azonban arra ösztönzött, hogy megpróbáljam. Az INNPRO az emberekről szól. Fiatalok, dinamikusak, ötletekkel és a megvalósítás vágyával.

A piaci helyzethez való gyors alkalmazkodás sok vállalatnál nem lenne lehetséges, és itt senki sem fél nehéz döntéseket hozni. Én magam is tudom, hogy hatással vagyok a vállalat fejlődésére, és ez fontos számomra.
Anna Dziwok,
Anna Dziwok,Senior Product Manager
Tovább olvasom
Amikor még az egyetemen kezdtem el dolgozni, egy asszisztensi pozícióból az értékesítési osztályon, nem gondoltam volna, hogy 2,5 év múlva én leszek az, aki toboroz, aki embereket keres a csapatomba, amelyért jelenleg a vállalat egyik fontos márkájának vezető termékmenedzsereként vagyok felelős. Elkötelezettségemmel, lelkiismeretességemmel és kezdeményezőkészségemmel bebizonyítottam, hogy fiatal korom ellenére képes vagyok önálló döntéseket hozni.

A kereskedelemben nem az a trükk, hogy észrevegyük a hibát, hanem hogy időben észrevegyük a következményeit, ezért igyekszem megérteni a csapatomban felmerülő problémákat, nem csak megoldani őket.
Natalia Niewiadomska,
Natalia Niewiadomska,Translator
Tovább olvasom
2020 közepén olyan munkát kerestem, amelyet össze tudtam volna egyeztetni a tanulmányaimmal. Korábban különböző iparágakban dolgoztam megbízási szerződéssel. Az INNPRO-nál asszisztensként kezdtem a pályafutásomat, ahol megismertem a vállalat marketingtevékenységét és struktúráit. Fejlődtem a nyomtatásra szánt anyagok előkészítésében, grafikák és tartalmak készítésében. Idővel az utam egyre egyértelműbben a tartalom és a fordítás irányába alakult.

Az INNPRO-nál nagyra értékelem a folyamatos fejlődést a barátságos és természetes légkörben, és a legnagyobb elégedettséget az új lehetőségek jelentették számomra.
Előző
Következő

How does the recruitment process work?

a 1-as szám és a dokumentum ikon

We strive to make the recruitment process transparent. We analyze each application and if your competencies meet the requirements of the position you are applying for – we call to arrange an interview.

a 2. szám és egy ikon, amely beszélgető embereket ábrázol

The purpose of the recruitment meeting is to get to know you and your experience. The interview is usually conducted by two people from the department to which you are applying – they will tell you about the daily life of the company and our typical tasks. We have time to answer all your questions.

a 3-as szám és a dokumentum ikon

During the interview, we sometimes check the competencies important for the position, which may involve a short assignment or an interview in English. After each interview, we contact you, informing you of the outcome of the recruitment.