IT tartozékok

Az INNPRO nagykereskedelmi kínálata olyan IT-kiegészítőket kínál, amelyek alkalmasak a munkához, az utazáshoz és az otthoni használathoz. Ezek kiküszöbölik a túl kevés portból adódó korlátokat egy eszközön, és javítják annak teljesítményét. 

Olyan IT-kiegészítőket forgalmazunk, amelyekkel bármely felhasználó növelheti számítógépe képességeit vagy funkcionalitását. Kínálatunkban adapterek éppúgy megtalálhatóak, mint hubok, amelyek jól jönnek, ha egy laptop nem kínál elegendő számú bemenetet.

A játékosoknak szánt vezetékes és vezeték nélküli játékegerek és billentyűzetek is megvásárolhatók, így mindenki kiválaszthatja magának a kívánt felszerelést. Az INNPRO emellett webkamerákat és kivetítőket is importál és értékesít, amelyek kiváló minőségű képet biztosítanak.

A hálózati csíkok lehetővé teszik, hogy egyszerre több eszközt is csatlakoztasson áramhoz, a laptopállványok pedig megvédik a berendezéseket a magas hőmérséklettől. Az előadások és prezentációk támogatására monitorok, dokkolók, külső hangkártyák és lézerpointerek is kaphatók.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó nagykereskedelmi ajánlatot keres informatikai kiegészítőkre?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformon, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.