GSM tartozékok

A forgalmazásra szánt termékeink között számos GSM-kiegészítő kategória található.

Partnereinknek különböző típusú audio- vagy Bluetooth-adaptereket kínálunk, valamint a játékrajongók számára is van ajánlatunk, hiszen játékvezérlőket, memóriakártyákat vagy Bluetooth-fejhallgatókat forgalmazunk.

A telefonok tartozékai között, amelyeket nagykereskedelemben kínálunk, különböző típusú védőtokok, edzett üvegek és fóliák találhatók, a készülékek kényelmesebb használatához pedig gyűrűtartót, állványt vagy szelfibotot küldhetünk partnereinknek. A kényelmes autós utazáshoz pedig autós adóvevőkkel vagy telefontartókkal is feltölthetjük készleteinket. Arról is gondoskodunk, hogy telefonjaik akkumulátora mindig tele legyen a különböző kapacitású powerbankoknak köszönhetően. 

A töltő és az USB-kábel azok a kütyük, amelyeket az emberek naponta használnak. Számos okostelefonhoz forgalmazzuk ezeket az eszközöket, hiszen nagykereskedelmi kínálatunkban 3 az 1-ben kábelek, lightning, micro USB vagy USB-C porttal rendelkező kábelek stb. is megtalálhatóak. Az INNPRO kínálatában találhatók vezeték nélküli, autós és hálózati töltők, valamint induktív töltéshez szükséges adapterek is.

Nagykereskedelmi kínálatunkban találhatók még Bluetooth-helymeghatározók, amelyek megakadályozzák, hogy elveszítse a kulcsokat, és kábelrendezők, amelyek ellenőrzés alá vonják a folyton összegabalyodó vezetékeket. Az INNPRO segítségével olyan, táblagépekhez való kütyükkel is felszerelkezhet, mint a stylusok és tokok.

Baseus

A Baseus termékek ragyogóan kitöltik a felhasználók életének különböző területeit, 11 termékcsaládot kínálva. A termékcsalád többek között a következőket tartalmazza:

GSM kiegészítők, irodai kiegészítők, powerbanks, fejhallgatók, autós kiegészítők, háztartási kisgépek, világítás.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó GSM tartozékok nagykereskedelmi ajánlatát keresi?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformon, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.