Audio

A nagykereskedelmi kínálatunkban elérhető termékek a zene szerelmeseinek is tetszeni fognak. Az Audio kategóriában találhatók fejhallgatók, köztük audiofil Edifier fejhallgatók, hangszórók, mikrofonok vagy audiokábelek, amelyekkel csatlakoztathatja eszközeit.

Az INNPRO különböző típusú audioberendezéseket importál és forgalmaz. Ezek közé tartoznak a hangszórók: játékhangszórók, számítógépes hangszórók, Bluetooth hangszórók vagy soundbarok, amelyek egyedülálló, magával ragadó élményt nyújtanak. Edifier hangszóróállványok is kaphatók.

Nagykereskedünk ergonomikus over-ear, on-ear és in-ear vezetékes fejhallgatókat. Míg a vezeték nélküli fejhallgatók kedvelőinek TWS, sport- és fülbe helyezhető fejhallgatókat kínálunk, amelyek Bluetooth-on keresztül csatlakoznak az eszközéhez, és hosszú üzemidőt biztosítanak.

Az INNPRO kínálatában audiokábelek is megtalálhatók, például RCA, optikai, 3,5 mm-es vagy 6,35 mm-es jack csatlakozóval. Ezekkel hangszórókat csatlakoztathat a kompatibilis készülékekhez. Az audió kategóriában találhatók továbbá a számítógépekhez vagy okostelefonokhoz alkalmas nyakkendőmikrofonok és kameramikrofonok – hasznosak vlog vagy interjú rögzítésekor.

Edifier

Örüljön a hangzásnak, amely új hangzásvilágok felfedezésére inspirálja Önt, és bármikor. Nézze meg az Edifier fejhallgatókat, hangszórókat, soundbarokat, hogy többet hallhasson!

Mi képviseljük azt a prémium életstílus-osztályt, amely a Hi-Fi iparban mércét állított fel, és következetesen csúcskategóriás audio termékeket kínálunk megfizethető áron a vásárlóknak világszerte.

Baseus

A Baseus termékek ragyogóan kitöltik a felhasználók életének különböző területeit, 11 termékcsaládot kínálva. A termékcsalád többek között a következőket tartalmazza:

Akcesoria GSM, akcesoria biurowe, powerbanki, słuchawki, akcesoria samochodowe, AGD małe, oświetlenie.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó nagykereskedelmi ajánlatot keres hangtechnikai eszközökre?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformon, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.