Iroda

Az irodai eszközök célja, hogy megkönnyítsék a munkavállalók számára a napi feladatok elvégzését. Ezek olyan berendezések, amelyek szinte minden vállalatnál megtalálhatók. A kínálatunkban az Office kategóriából elérhető termékek racionalizálják a munkát és számos problémát oldanak meg.

A nagykereskedelemben például találhat kötőgépeket, amelyekkel kényelmesen összefoghat több papírlapot – így elkerülheti a rendetlen nyomtatásokat. Kínálatunkban speciális kötőcsipeszeket és iratmegsemmisítőket is talál a felesleges dokumentumok gyors megsemmisítéséhez.

Termikus címkenyomtatókat is importálunk és forgalmazunk, amelyek például üzletekben vagy irodákban remekül használhatóak. Az INNPRO továbbá laminálógépeket is forgalmaz, amelyekkel könnyedén megvédheti a fontos nyomtatványokat, szerződéseket, tanúsítványokat, sőt, akár plasztikkártyákat is.

A nagykereskedelmi kínálatban kézi vonalkódolvasók, USB-s vonalkódolvasók és vezeték nélküli vonalkódolvasók is szerepelnek. A hasonló eszközök irodákban, üzletekben, raktárakban és még sok más helyen is felhasználásra kerülnek. További tartozékokat is forgalmazunk – például olvasóállványt, amely nagyban megkönnyítheti a használatát.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó nagykereskedelmi ajánlatot keres irodai berendezésekre? Regisztráljon az INNPRO B2B platformon, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.