OMNICHANNEL MARKETING

Mitől más az INNPRO?

Új generációs értéknövelt disztribútorként határozzuk meg magunkat és stratégiánk egyik kulcseleme a portfóliónkban szereplő márkák átfogó marketinggondozása. Követjük a trendeket és folyamatosan új megoldásokat keresünk, hogy még hatékonyabban népszerűsítsük a márkákat, amelyekkel együtt dolgozunk. A digitális marketingre specializálódtunk, de a kültéri kampányok sem idegenek számunkra.

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a marketingtevékenységek belső és külső lebonyolításában a kulcsfontosságú kereskedelmi partnerekkel. Folyamatosan nyomon követjük az összes elvégzett tevékenységet és rugalmasan, a márka igényeihez igazítjuk azokat.

A marketingben a széleskörű, de egységes felhasználói élmény kialakítására összpontosítunk, függetlenül attól, hogy hol történik az interakció. Hiszünk az általunk kínált márkákban rejlő potenciálban, és a marketingeszközöket kulcsfontosságúnak tekintjük a piacon való sikerükhöz.

Influenszerek

Tartalommarketing

Közösségi média tartalom

Média kiadványok

Kültéri kampányok

A márka marketingje

Influenszer marketing

Széles kapcsolati bázisunk lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan válasszuk ki azokat az influenszereket, akik természetesen illeszkednek az adott márka filozófiájához. Közvetlenül influenszerekkel és influenszer marketing ügynökségekkel is együtt dolgozunk, így az összetett kampányoktól kezdve a nagyköveti programokon át sokféle projektet tudunk megvalósítani.

Influenszer vagy?
Várunk szeretettel ➝

PR és média

Folyamatosan együttműködünk a legfontosabb lengyelországi technológiai portálokkal, a termékekről és márkákról pedig a legfrissebb információkkal szolgálunk. A PR-tevékenységek révén a lehető legszélesebb közönséghez jutunk el. A PR-eszközök lehetővé teszik számunkra a pozitív márkaimázs kialakítását és a márkaismertség növelését. Az online kiadványok mellett számos tevékenységet folytatunk a hagyományos médiával, például a sajtóval is, így a helyi magazinokban is megjelenünk.

Digitális kampányok

A Meta Ads és a Google Ads hálózatokon történő fizetett hirdetések lehetővé teszik számunkra, hogy elérjük az adott termékkategória iránt érdeklődő célközönséget. A valós idejű kampányeredményekhez való teljes hozzáférésnek köszönhetően rugalmasan állíthatjuk be a kampányokat a legjobb eredmények elérése érdekében. Kép, szöveg, videó – többféle hirdetési formátumot használunk a különböző célközönségek eléréséhez.

Közösségi média

A közösségi média marketing az egyik legfontosabb tevékenység, amelyet a ránk bízott márkák számára végzünk. Az olyan platformokon, mint a Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn és Pinterest, lehetővé teszik a közönséggel való közvetlen kapcsolatot és a hatékony utólagos támogatást.

Marketing a kereskedelmi partnerekkel

A kulcsfontosságú kiskereskedelmi partnerekkel való szoros együttműködés közvetlen értékesítést és nagyobb termékmegjelenítést eredményez a kínálatukban. A legjobb termékeket népszerűsítjük, bevezetéseket és promóciókat szervezünk, valamint gondoskodunk márkáink jó megjelenéséről a kiskereskedelmi láncokban. A médiatervek megvalósításával összehangoljuk a kereskedelmi és a marketing igényeket.

Tartalommarketing

Weboldalak - a tervezéstől az adminisztrációig

Olyan weboldalakat tervezünk és valósítunk meg, amelyek ötvözik az üzleti célokat és a közönség igényeit. A legjobb megoldásokat használva weboldalaink reszponzívak, gyorsak és vizuálisan vonzóak. Alapfelszerelésként webanalitikai eszközöket használunk, hogy még hatékonyabban reagálhassunk a felhasználói igényekre. Legyen szó egy landing page-ről vagy egy összetett online áruházról, mi kiválasztjuk a legjobb megoldást az Ön márkája számára.

Tartalom és keresőoptimalizálás (SEO)

Egyesítjük a trendeket és a hagyományokat. Mind a vizuális, mind a szöveges tartalomkészítés fontos számunkra, hogy hatékonyan elérjük közönségünket. Az általunk készített tartalmaknál nem csak az olvasók reakcióival törődünk, hanem a SEO/SEM optimalizálást is figyelembe vesszük.

Marketing a kereskedelmi partnerekkel

Saját közönségbázisokat építünk, hogy közvetlen kapcsolatban legyünk a márka iránt érdeklődő ügyfelekkel. Tájékoztatjuk őket a termékbevezetésekről, promóciókról és márkaeseményekről.

Levelező ügynökségeket is igénybe veszünk, hogy széles közönséget érjünk el.

POS és OOH kampányok

Kültéri reklám

A hirdetőtáblák, a plakátok vagy az LCD képernyőkön megjelenő hirdetések még mindig fontos csatornák a végfelhasználók eléréséhez. A márkaismertség növelése, egy kép rögzítése a közönség emlékezetében, az érdeklődés növelése egy termékkategória iránt – ez csak néhány azon célok közül, amelyeket egy nyilvános térben zajló kampány elérhet. Kültéri hirdetéseket végzünk olyan nagyvárosokban, mint Varsó, Poznan, Katowice és Krakkó, gyakran más eseményekkel (pl. rendezvények, üzletnyitók) kombinálva.

Rendezvények és kiállítások

A kiállítások tematikus események, amik lehetőséget nyújtanak a termékkel való közvetlen interakcióra és az érdeklődő vásárlók elérésére. Ezeket átfogóan, számos partnercéggel együttműködve szervezzük, és az iparágban szerzett többéves tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan tudjunk fellépni.

POS

A helyhez kötött értékesítést következetes ügyfélélmény kialakításával támogatjuk. Az értékesítést támogató anyagokat úgy kezeljük, mint egy újabb lehetőséget a vásárlóval való hatékony kapcsolatteremtésre. Függetlenül a POS típusától, mindig az építési minőségre és a használhatóságra összpontosítunk.