INFLUENCER MARKETING

Influencereket keresünk, akikkel együtt dolgozhatnánk

Aktív vagy a közösségi médiában? Tájékoztasd közönséged a legújabb technológiákról, szerezz hozzáférést a termékbemutatókhoz és értesülj elsőként az áttörésekről! Tedd magad ismertté és fejleszd online vállalkozásod az INNPRO-val együtt!

Érdemes velünk dolgozni

Dedikált márkaőr

A portfóliónkban szereplő márkák mindegyikének van egy dedikált ügyfélmenedzsere, aki foglalkozik az influencerekkel, jól ismeri a termékcsaládot, és minden felmerülő kérdésre választ tud adni.

Gyors és egyszerű kapcsolatfelvétel

Email, telefon vagy közvetlen üzenetek - mi mindig rendelkezésedre állunk, ha kérdésed van egy együttműködéssel, termékkel vagy márkával kapcsolatban.

Márkák és termékek széles választéka

Kiterjedt kínálatunknak köszönhetően olyan terméket kínálunk, amely érdekelni fogja a közönséged. Szépséggel, életmóddal, technológiával, okosotthonnal, fotózással foglalkozó csatornát üzemeltetsz vagy esetleg edkuatív tartalmat gyártasz a közönségednek? Biztosan találunk valamit a számodra!

Egyértelmű együttműködési feltételek

Működésünk során nagyra értékeljük az átláthatóságot. Minden együttműködést részletesen megbeszélünk, majd olyan szerződést írunk alá, amely mindkét fél érdekeit védi.

Hozz létre értékes tartalmat!

Szerezz új közönséget értékes tartalom gyártásával! Nyitottak vagyunk a javaslataidra, értékeljük a kreativitást és szeretjük a szokatlan ötleteket.

Dolgozzunk együtt!

Írj nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül vagy közvetlenül a [email protected] e-mail címre.

Együttműködtek velünk

Anonim Inc.

Edifier MP230 & W820NB

Tech2

Edifier QD35

Temes Anikó

Deerma HS200

Csillsz

Dreame Bot W10

Bélteki Béla

Deerma JS100 & NU05

Mesterházi Dávid

EcoFlow Delta Max

Hardy Réka

Edifier MP230

Glamify

Dreame H12

Zachár Panni

Deerma F600

Herczeg-Kis Bálint

EcoFlow River Pro

Szabó Jucus

Deerma NU30

Írj nekünk, mutatkozz be!

Elérhetőségek
Közösségi média felületek

Néhány szó rólad

Hozzájárulok ahhoz, hogy az INNPRO Robert Błędowski sp. z o.o. feldolgozza személyes adataimat. Ön önkéntesen adja meg a hozzájárulását. Az adatokat 1 évig kezeljük. A hozzájárulását bármikor visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtt végzett feldolgozás jogszerűségét.