Új márkák a láthatáron

Iparágunkban naprakésznek és a csúcson kell maradnunk, ezért folyamatosan keresünk olyan új árukat és iparágakat, amelyek tökéletesen működnek a lengyel piacon. Ez fontos feladat és felelősség, de habozás nélkül vállaljuk. Hamarosan három új márka jelenik meg márkaportfóliónkban: a Yunmai, az Edifier és a Kyvol.

Kyvol – valami otthonra

A Kyvol a takarítórobotok márkája, amely már kapható bizonyos üzletekben, de korlátozott számú modellben. Mi magunk hiszünk a benne rejlő hatalmas lehetőségekben. A berendezés fejlett technológiákat használ számos folyamat javítására, amelyek számos tevékenységet megkönnyítenek. Ennek a márkának a termékei az általa kínált lehetőségekhez képest viszonylag alacsony áron vannak.

Tudjon meg többet itt

Edifier – valami a szellemnek

Az Edifier audioberendezést a legtöbb zenerajongó ismeri, aki komolyan gondolja kedvenc zenéjének hallgatását. Az Edifier a saját osztályába tartozik, az egyik legjobban elkészített és funkcionális márka, amely a kevésbé igényes felhasználókat is megörvendezteti, ugyanakkor a jó zene sok ínyencejét is kielégíti.

Tudjon meg többet itt

Yunmai – valami a test számára

Ez is újdonság nekünk, forgalmazóknak. Első alkalommal vezetjük be portfóliónkba az edzőeszközöket. A karcsúsítást, testmozgást, testszükségletek felmérését és edzéstervezést segítő számos funkció csak néhány a rendkívüli esztétikával készült készülékek lehetőségei közül, amelyek tökéletes partnerek lesznek amatőrök és profik edzéséhez.

Tudjon meg többet itt

Hamarosan az összes új márkát megtalálja értékesítési platformunkon – ha még nem működik együtt velünk, hozzon létre fiókot, és további előnyöket és információkat kaphat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön minden hírről! Legyen Ön az első, aki megismeri a modern technológiákat, és maradjon versenytársai előtt. Kattintson ide és regisztráljon most!

Kapcsolódó cikkek