Átalakulás korlátolt felelősségű társasággá

Kedves Partnereink!

Az INNPRO Robert Błędowski tervezett átalakulása korlátolt felelősségű társasággá, amely a jövőben INNPRO Robert Błędowski spółka z ograniczoną odpowiedzialnością (korlátolt felelősségű társaság) néven működik majd, az év végén megtörténik. Ezúton tájékoztatjuk, hogy az INNPRO Robert Błędowski néven futó vállalkozás jogi formája az átalakulással egyidőben megváltozik, és jogfolytonossággal az így létrejövő korlátolt felelősségű társaságra ruházódik az INNPRO Robert Błędowski minden élő szerződéséből és megállapodásából származó joga és kötelessége.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az átalakulás nyilvántartásba vételétől az INNPRO Robert Błędowski üzleti tevékenysége zavartalanul folytatódik INNPRO Robert Błędowski spółka z ograniczoną odpowiedzialnością név alatt, székhelyünk továbbra is Rybnik marad.

A cég kap egy KRS azonosítót (lengyel bírósági nyilvántartás), és a NIP száma (adószám) és REGON száma (hivatalos cégjegyzék) is megváltozik. Az új adatokról egy későbbi levélben tájékoztatjuk Önöket.

Kapcsolódó cikkek