Xiaodu – A legújabb TWS fülhallgatók

A Xiaodu személyében új márka jelent meg az INNPRO kínálatában. Az új márka TWS fülhallgatói az élet minden területén helytállnak, de az emeli ki ezeket a termékeket a kategóriájuk hasonló termékei közül, hogy beépített, valós idejű fordító alkalmazásukkal minden nyelvi akadályt áttörhet. A letölthető alkalmazás több mint 40 nyelvet tartalmaz. A Xiaodu fülhallgató továbbá hangrögzítésre is alkalmas.

A mesterséges intelligencia alapján működő alkalmazások mellett még ANC módban is használható, vagyis képes kiszűrni minden zajt egészen 40 dB-ig. A minőségi mikrofon a beszélgetéseket, a hangszórók a zenehallgatást teszik élményszerűvé.

A márkáról

A Xiaodu márka a Baidu tulajdonában áll. A márka küldetése, hogy a mesterséges intelligencia termékeivel könnyítse meg az életünket. Kínálatunkban olyan modelleket találnak meg, mint például a Xiaodu Du Smart Buds TWS fülhallgató vagy a Xiaodu Du Smart Buds Pro füllhallgató.  A jövőben pedig olyan termékkategóriákban is megjelennek kínálatunkban a Xiaodu termékei, mint páldául a hangszórók, a tabletek és a takarítórobotok.

Vegye át ön is kínálatába a Xiaodu termékeit!

Tudjon meg többet a Xiaodu termékeiről B2B oldalunkról!

Kapcsolódó cikkek