Mától a Mobvoi is az INNPRO portfóliójához tartozik

A Mobvoi egy olyan mesterséges intelligenciára szakosodott cég, amely zseniálisan él a hangvezérlésben rejlő lehetőségekkel. A márkát 2012-ben alapították azzal a céllal, hogy sokkal természetessé és intuitívabbá tegyék az ember és a technológiák közötti kapcsolatot a következő generációk számára. A Mobvoi termékein a Google Wear OS szoftver fut, ami megkönnyíti a felhasználók mindennapjait. Vezeték nélküli fülhallgatókat és okosórákat is kínál a Mobvoi, amelyeket csak egy fejmozdulattal vagy egy egyszerű hangvezérléssel is irányíthat.

Az INNPRO kínálatában először a TicWatch okosórák és a TicPods vezeték nélküli fülhallgatók termékvonalát mutatjuk be. A Mobvoi okosórá mindeni Google Wear OS operációsrendszer által támogatott funkciót támogat, így például a Google Pay vagy a Spotify is elérhető az óráról. Ezek a készülékek kompatibilisek a Google Assistant hang asszisztenssel. A Mobvoi okoseszközei könnyebbé teszik a mindennapos tevékenységeket, hiszen kompatibilisek a Google Assistant hangvezérlővel.   Csak szólnunk kell, és megáll a zene vagy léptethetünk a következő számra, de akár a hangvezérlő asszisztenst is aktiválhatjuk vagy felvehetjük a telefont.

A INNPRO kínálatában olyan termékeket találhatnak, mint a Mobvoi TicPods ANC TWS  fülhallgató vagy a TWS Mobvoi TicPods 2 Pro+ TWS fülhallgató, de az okosórák között is olyan modellek találhatóak, mint a a Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS, Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE vagy a Mobvoi TicWatch Pro 3 LTE.

Látogasson el az INNPRO B2B platformjára a részletekért!

Kapcsolódó cikkek