Dolgozzunk együtt a közösségi médiában
Aktív vagy a közösségi médiában? Ismertesd meg közönséged a legújabb technológiai eszközökkel, szerezz hozzáférést premier termékekhez és értesülj elsőként az áttörést jelentő megoldásokról Fejleszd velünk az üzleted online!
 
 
Megéri velünk dolgozni
Megbízható márkamenedzserek

Minden általunk forgalmazott márkához tartozik egy szakértő, aki segít partnereinknek a termékek bemutatásában és választ ad minden felmerülő kérdésre.

Gyors és egyszerű kapcsolatfelvétel

Mindig készséggel állunk partnereink rendelkezésére, legyen szó együttműködéssel, termékkel vagy márkával kapcsolatos kérdésekről.

Márkák és termékek széles választéka

Szépségről, életmódról, technológiáról vagy okos otthonról vezetsz online csatornát? Széles termékválasztékunknak köszönhetően biztosan tudunk olyan terméket kínálni, smely felkelti követőid érdeklődését.

Világos együttműködési feltételek

Mi a nyílt kommunikáció hívei vagyunk, így a velünk történő együttműködés feltételei mindig kiszámíthatóak és átláthatóak. A szerződéskötés előtt átbeszélünk minden fontos pontot, hogy a megállapodás mindkét fél érdekeit védje

Szerezz új követőket!

Mi mindig nyitottak vagyunk a javaslataidra és nagyra értékeljük kreativitásod, szeretjük ötleteidet is, főleg ha azok eltérnek a megszokottól.

Kezdjük el a közös munkát!

Töltsd ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat vagy írj nekünk az címre! [email protected] címre!

Együttműködnek velünk
Írj nekünk!
Elérhetőségeid
Közösségi média csatornák

Néhány szó rólad

Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat az INNPRO Robert Błędowski sp. z o.o. Önként adja beleegyezését. Az adatokat 1 évig kezeljük. A hozzájárulás bármikor visszavonható. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét.