Játék

A Gaming kategóriában a kínálatunkban található eszközök és tartozékok lehetővé teszik a játékosok zónájának kialakítását, és lehetőséget nyújtanak arra, hogy személyre szabott számítógépet építsen, miközben gondoskodik a megfelelő működés fenntartásáról.

A nagykereskedelmi kínálatban olyan játékszékek is szerepelnek, amelyek lehetővé teszik, hogy kedvenc szórakozása során elérje az Ön által megálmodott kényelmet. A hardver túlmelegedésének kockázata minimalizálható a lemez- és processzorhűtés, valamint a ventilátorok és hűtőállványok használatával. A számítógép teljesítménye tovább fokozható számítógépes tápegységekkel.

A zökkenőmentes játékhoz szükséges felszereléseket, például billentyűzeteket, egereket, játékpadokat és kormánykereket is importálunk és forgalmazunk. A szabad kommunikációt lehetővé tevő eszközöket is nagykereskedünk, többek között mikrofonokat és fejhallgatókat, amelyeket fejhallgatótartók segítségével kényelmesen tárolhatunk és mutathatunk be. Az INNPRO továbbá különböző típusú számítógépházakat és készleteket kínál, amelyek a kényelmes játékhoz szükséges elemekből állnak.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó ajánlatot keresel játék kiegészítőkre?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformján, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.