Intelligens otthon

Az intelligens eszközök lehetővé teszik, hogy kényelmesen kezelje egész otthonát, miközben növelik a tulajdonosok biztonságát. A Smart Home kategóriában elérhető nagykereskedelmi termékek megkönnyítik az intelligens otthon kialakítását.

A nagykereskedelmi kínálatban számos olyan terméket talál a Smart Home kategóriából, amelyek segítenek egy intelligens, ugyanakkor biztonságos otthon létrehozásában. Olyan intelligens fűtésvezérlő rendszereket, Wi-Fi aljzatokat vagy villanykapcsolókat forgalmazunk és importálunk, amelyek még egyszerűbbé teszik otthona távvezérlését.

Az otthoni biztonságról az intelligens riasztórendszerek és a kül- és beltéri megfigyelésre alkalmas IP-kamerák gondoskodnak. Az intelligens otthoni rendszer okosvilágítást is létrehoz, amely hozzájárul az áramfogyasztás csökkentéséhez, ami pozitív hatással van a környezetre.

A nagykereskedelemben különböző típusú, alkalmazással vezérelhető lámpák kaphatók, köztük mennyezeti vagy asztali lámpák, valamint intelligens LED-izzók és többszínű LED-csíkok.

Az intelligens kisállat-eszközök megkönnyítik az egy fedél alatt való együttélést. Az INNPRO forgalmazási kínálatában intelligens ételadagolók, kutya- és macskajátékok, valamint öntisztuló alomtálcák találhatók kis- és nagymacskák számára. A kisállat-eszközök azonban nem minden, ami a kínálatunkban megtalálható. Olyan intelligens cserepeket is forgalmazunk, amelyek javítják a növénytermesztés folyamatát.

Yeelight

A Yeelight egy intelligens világítástechnikai gyártó, amely 2014 óta része a Xiaomi ökoszisztémának. Az Amazonnal, a Google-lal, a Microsofttal és a Samsunggal együttműködve a Yeelight az intelligens világítás élvonalában áll.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó nagykereskedelmi ajánlatot keres az intelligens készülékekre?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformon, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.