Háztartási kisgépek

Az INNPRO nagykereskedelmi kínálatában a háztartási kisgépek kategóriájába tartozó berendezések találhatók, amelyek a mindennapokban hasznosnak bizonyulnak. Az elérhető készülékek leegyszerűsítik a takarítást, a főzést és tisztítják a levegőt, értékes időt takarítva meg.

Az INNPRO olyan berendezéseket importál és forgalmaz, amelyek lehetővé teszik az italok gyors és kényelmes elkészítését. Ezek közé tartoznak például a turmixgépek, az elektromos vízforralók vagy a kávéfőzők és tartozékaik, beleértve a kávédarálót és a tejhabosítót. Sütők, kenyérpirítók és bolygórobotok segítségével megvalósíthatja kedvenc receptjeit, egy elektromos grill pedig jól jön a családi grillezésekhez. Az élelmiszerek tárolásáról minihűtők gondoskodnak, a kompakt mini mosogatógépek pedig hasznosnak bizonyulnak a jachton, lakóautóban vagy furgonban töltött nyaralások során.

Termékkínálatunkban Dreame porszívók és felmosó funkcióval ellátott takarítórobotok is megtalálhatók, amelyek megkönnyítik az otthon takarítását. A Deerma gőztisztítók és szösztisztítók is megvásárolhatók. Eközben a párásítók és a légtisztítók az allergének eltávolításával javítják a levegő minőségét. A nyári melegben elengedhetetlenek lesznek az állítható magasságú hordozható, autós vagy álló ventilátorok. Az elektromos fűtőtestek viszont lehetővé teszik, hogy felkészüljön az őszi és téli napokra.

Álló porszívók

Takarító robotok

Mini háztartási készülékek

Turmixgépek

Elektromos
vízforralók

Kávégépek

Légtisztítók

Légpárásítók

Fűtés

Rajongók

Dreame

A Dreame termékkínálata folyamatosan bővül újabb intelligens takarítóeszközökkel, például takarítórobotokkal, vezeték nélküli porszívókkal és még sok más eszközzel. Olyan csúcstechnológiákat használnak, amelyek meglepően hatékonyabbá teszik őket, és páratlan minőséget biztosítanak.

Deerma

A termékkategóriák, amelyekre a márka specializálódott, a porszívók, a párásítók és a konyhai kisgépek, amelyek segítik a felhasználókat a mindennapi háztartási munkákban, de nem csak. A vállalat folyamatosan bővíti termékkínálatát, nap mint nap új követőket szerezve.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó nagykereskedelmi ajánlatot keres kis háztartási gépekre?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformon, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.