Eszközök

A Szerszámok kategória számos olyan eszközt és tartozékot tartalmaz, amelyeknek minden barkácsoló műhelyében ott kell lenniük. A nagykereskedelmi kínálatunkban elérhető termékek tökéletesen megfelelnek a kisebb javítási, felújítási vagy építési munkákhoz.

A Szerszámok kategóriában olyan szerszámok széles választéka található, amelyek jól jönnek a műhelyben történő barkácsoláshoz, valamint olyanok, amelyekre a felújítás során lehet szükség. Nagykereskedelmi kínálatunk széles választékában számos kéziszerszámot találhat, például fogót, cipész- és lemezkalapácsot vagy ragasztópisztolyt. Emellett forgalmazunk csőkulcsokat, dugókulcsokat, valamint precíziós csavarhúzó készleteket is, amelyek megkönnyítik a kisebb javítási munkákat.

A nagykereskedelemben különböző típusú elektromos szerszámok is megtalálhatók, köztük fúrók, csiszolók, kirakófűrészek, csavarhúzók, amelyek nélkülözhetetlenek az összeszerelési munkákhoz. Mérőszerszámokat is importálunk és forgalmazunk. A mérőszalagok, lézeres szintezők, mérőkalibrátorok és távolságmérők olyan eszközök, amelyek segítségével pontosan meghatározhatja a legfontosabb paramétereket a javítási és építési munkák során.

A forgalmazási kínálatban vágószerszámok, például fűrészek, ollók és metszőollók, valamint áramfejlesztők is szerepelnek, amelyek az előre nem látható áramhálózati kiesések során hasznosak lesznek.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó nagykereskedelmi szerszámajánlatot keres?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformon, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.