Életmód & szabadtéri

A kínálatunkban elérhető termékek tökéletesek a mindennapi használatra – otthon, a munkahelyen és utazás közben. Az Életmód és kültér kategória készülékei és tartozékai megkönnyítik a mindennapi tevékenységek elvégzését, és számos felhasználási lehetőséget találnak a különböző helyzetekben.

Találhat például olyan okosórákat, amelyek segítenek az egészségére és fittségére vigyázni, gyors hozzáférést biztosítanak az értesítésekhez, és bizonyos esetekben lehetővé teszik a vásárlások kényelmes fizetését és a telefonhívások lebonyolítását. Kerékpáros kiegészítőket is kínálunk (kerékpárvilágítás, pedálok, kerékpártáska, kerékpáros kesztyű, sárvédők, kerékpáros rögzítő). Azokat, akik a környezetbarát életmódot helyezik előtérbe, érdekelhetik az elektromos robogók.

Terepen nagyszerű lesz egy parkolófűtés, egy multiszerszám és egy zseblámpa – javasoljuk a fejlámpákat és a taktikai zseblámpákat stb. Egy oktatási robot nagyszerű ajándék lesz egy gyermek számára – érdekes módon ötvözi a tanulást a szórakozással. Nagykereskedelmi kínálatunkban autós kiegészítők is szerepelnek, többek között mini kompresszor, indítórakéta, videomagnó, autómosó és autóporszívó. Világítóeszközöket is importálunk és forgalmazunk, például éjjeli lámpákat, asztali lámpákat, monitorlámpákat, kempinglámpákat és kültéri lámpákat. A hordozható erőművek és az összecsukható napelemek szintén fontos termékek a választékunkban.

EcoFlow

Az EcoFlow küldetése az lett, hogy tiszta, környezetbarát villamos energiát juttasson el minden emberhez, aminek eredményeképpen az egyenlőtlenségek kiegyenlítődhetnek és az életszínvonal emelkedhet azokon a helyeken, ahol a villamos energia időszakos hiánya gazdasági problémákhoz vezet. Az EcoFlow célja az is, hogy forradalmasítsa az iparágat a napenergia széles körű felhasználásával – amely szinte mindenhol elérhető és olcsó.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó nagykereskedelmi ajánlatot keres életmód és kültéri felszerelésekre?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformon, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.