Egészség és szépség

Az INNPRO nagykereskedelmi kínálata figyelembe veszi azon emberek igényeit, akik a jó közérzetük javítására törekszenek. Az Egészség és szépség kategória olyan eszközöket és kiegészítőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy a legszélesebb értelemben vett öngondoskodás során elérje a kívánt eredményeket.

Olyan borotvákat és trimmelőket forgalmazunk, amelyek segítenek hatékonyan eltüntetni a nem kívánt szőrzetet. Szintén nagykereskedelmi forgalomban kaphatók szonikus fogkefék és irrigátorok, amelyek pontos teljesítménye lehetővé teszi a megfelelő szájhigiénia fenntartását.

Importálunk és forgalmazunk arcápolási eszközöket is, például masszírozókat, mitesszereltávolítókat, ultrahangos tisztítóeszközöket és arctisztító keféket.

A nagykereskedelmi kínálatban olyan termékek is szerepelnek, amelyek segítenek az egészséges testsúly fenntartásában, mint például a mérlegek és az ugrókötelek. Az aktív emberek számára különböző típusú testmasszírozókat kínálunk.

Az INNPRO emellett hajkészülékeket is forgalmaz, többek között hajvágógépeket, hajegyenesítőket, hajsütővasakat és hajszárítókat. Védő- és szmogriasztó maszkokat és egyéb kiegészítőket is kínálunk, beleértve a szappanadagolókat, a borotvák és trimmelők pótpengéit és -fejeit vagy a fogselymet.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó nagykereskedelmi ajánlatot keres az Egészség és szépség kategóriából?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformon, és tájékozódjon az együttműködés feltételeiről.