Drónok

A drónok segítségével nemcsak szabadon felfedezheti az eget, hanem eredeti fotókat és videókat is készíthet. A kínálatunkban elérhető eszközökkel bárki madártávlatból szemlélheti a világot, és szokatlan perspektívából örökítheti meg a fontos pillanatokat.

Azokat, akik utazásaik vagy családi ünnepeik során szeretnének fotókat és videókat készíteni, érdekelhetik a félprofi drónok, amelyek nagyszerű képminőséget biztosítanak és nagyon könnyen kezelhetők. Nagykereskedelemben is kaphatók professzionális drónok, amelyek ideális választás lesznek a profi fotósok és filmesek számára. Egy ilyen kamerával ellátott drón lehetővé teszi számukra, hogy teljesen kielégítő eredményeket kapjanak.

Emellett importálunk és forgalmazunk drón tartozékokat (például szűrőket, leszállóegységeket és memóriakártyákat), képátviteli rendszereket és alkatrészeket is.

Nagykereskedelmi kínálatunkban oktatási és szabadidős drónok is szerepelnek – remek választás azoknak, akik gyerekeknek keresnek drónt. Érdekes kategória még a versenydrónok és az FPV drónok, amelyekkel szinte szó szerint a felhők alól nézhetjük a világot és élhetünk át emlékezetes érzelmeket.

Ezen kívül az INNPRIO speciális ipari drónokat, valamint a hozzájuk tartozó kamerákat és dedikált szoftvereket (DJI Terra Pro, DJI FlightHub Pro) kínál. Minden felhasználó megvédheti DJI drónját a DJI Care Refresh vagy a DJI Care Enterprise kiegészítő szolgáltatási védelem megvásárlásával is.

DJI

A drónok lehetővé teszik, hogy a világot teljesen más szemszögből lássa, és lélegzetelállító felvételeket készítsen.

Érdekli az INNPRO ajánlata?

Jó nagykereskedelmi drónüzletet keres?
Regisztráljon az INNPRO B2B platformon, és ismerje meg az együttműködés feltételeit.